Sådan udlever du den minimalistiske livsstil

ssca

Tiltaler materielle goder ikke dig? Kan du godt lide at leve uden for meget rod i dit hjem? Går du mere op i at have få ting af høj kvalitet, frem for en masse billigt skrammel? Så kan det være, at du kan betegne dig selv som en minimalist. Det er slet ikke en dårlig ting at leve minimalistisk. Faktisk er det rigtig godt for både kloden og dig selv. For du overbelaster nemlig ikke miljøet, hvis du kun køber de ting, som du virkelig har brug for. Dertil skaber det ro i hovedet, når man har et hjem, som ikke er fyldt op med små pynteting og gadgets. Når du kun køber genstande, som du har brug for i hverdagen, er de nemmere at finde frem, når du skal bruge dem. Så gør du livet meget lettere for dig selv.

Yoga

Start en familie

I stedet for at gå op i materialistiske ting, kan det være, at du skal starte en familie. Dyre ting kan gøre dig glad for en kort stund, hvorimod en familie kan gøre dig glad resten af livet. Når du får børn, vil de materialistiske ønsker højst sandsynligt træde lidt i baggrunden. For så har du en ny ting at fokusere på, som vil tage al din opmærksomhed. Når du, eller din kæreste, skal igennem graviditeten, kan det være en god idé at anskaffe sig en graviditetspude. Det kan være svært at falde i søvn, når barnet sparker og bevæger sig, men med en graviditetspude kan du få den optimale komfort.

Dyrk yoga

Det er både godt for fysikken og sindet at dyrke yoga. Du bliver mere smidig, da alle dine muskler bliver strakt ud. Du får en større selvbevidsthed, og bliver mere opmærksom på din krops signaler. Det smarte ved yoga er, at du ikke skal ud og købe dyre fitnessmaskiner. Du skal blot bruge en yogamåtte, og så er du klar til at dyrke yoga. Derfor er det også en meget minimalistisk måde at træne på. 

Tablet

Start en blog hvor du deler tips til en minimalistisk livsstil

Føler du, at du har ret godt styr på at leve en minimalistisk tilværelse? Så bør du måske starte din egen blog, hvor du deler tips og tricks. Du skal blot bruge et domænenavn, og så er du parat til at udgive dine egne artikler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *