Tænk minimalisme ind i udstyret til dine husdyr

ssca

Den minimalistiske livsstil vinder mere og mere indpas verden over. Dette gælder hele familien, som tænker i praktiske og funktionelle løsninger herunder også for deres husdyr. Det er som om, at mange mennesker er mættet af overforbrug på mange måder og heraf tænker mere og mere i genbrug og -anvendelse. Denne trend gør også, at man er mere bevidst om, hvad man indkøber ligeledes til sine husdyr.

Minimalisme er også at tænke i kvalitet

Gode genbrugsmaterialer er oftest udsøgte materialer og ikke altid kun materialer fra naturen. Der er nemlig også behov for slidstærke produkter, hvor plastic indgår. Dette gælder ligeledes brugsting til sine husdyr, hvor der også lægges vægt på den rette ergonomi. Dette vægtes især i det behagelige seletøj Hunter Divo Sele fremstillet til både små og store hunde. Selerne er justerbare og understøtter hundens kropsform. Ligeledes anvendes selen ikke i selve halsen.

Husdyr forbruger også miljøet

Hunde er også levende væsener

Enhver hundeejer elsker oftest deres hund. Og for mange hunde elsker er en hund ikke bare en hund, men et kært medlem af familien. Det er vigtigt, at dyret trives og har det godt. Så det er helt naturligt for mange hundeejere, at tænke i velvære for deres dyr, som for resten af familien. I dag sætter vi som familier pris på kvalitet til vores børn bl.a. godt fodtøj. Udstyr som ligeledes anvendes dagligt som en hundesele til ens hund. 

Minimalisme er ikke overforbrug

Overforbrug kan ofte lægge i andre behov, man ikke får dækket. Men det kan også handle om, at man godt kan lide at bruge penge. Men at være bevidst om sit forbrug er faktisk ikke en dårlig ide. Jo mere du synliggør, hvad du anvender dine penge til, jo mere bevidst bliver du også, om hvad dine penge går til. Og her kan man indtænke minimalisme. Bruger du dine penge på kvalitetsting eller ting, som gør at du smider ud og må gen indkøbe igen. Dette kan blive en dyr affære på lang sigt, men også påvirke miljøet usundt. Især hvis det er materialer som ikke kan genanvendes.

Tænk i naturvenlige produkter til dit husdyr

Naturen er oftest et helle sted for de fleste mennesker. Det er et yndet sted, for at lades op. Og dette gælder også for hundeejere. Det er dejligt at kunne gå nogle lange ture med sin hund i skønne naturområder og gerne med en komfortabel hundesele, som gør at hunden får motion på en behagelig måde. Hundens efterladenskaber kan ligeledes samles op i naturvenlige poser og smides i skraldespanden. På den måde udvises også omtanke for naturen.

Benyt ergonomisk hundesele til din hund

Dit husdyr vil værdsætte dig

Trivsel er elementært for dyr som for mennesker. At sørge for at ens husdyr har det godt, er betydningsfuld for mange husdyrejere, idet man også knytter bånd til et lille kært væsen, som bliver en del af familien. Det er dertil sundt, at drage omsorg for et lille dyr, som oftest også skaber og giver meget glæde. At tænke i kvalitet til dit husdyr, gør at dit dyr komfortmæssigt ikke belastes for unødvendige kropsskader bl.a. at den har mulighed for at trække vejret ordentligt, ikke bærer udstyr der snærer eller strammer, ryk i nakken m.m. Så anvend dine penge på komfortabelt fra start af. Det vil tjene relationen til dit husdyr. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *