Sådan indretter du med en minimalistisk stil

ssca

Elsker du også den minimalistiske indretningsstil? Specielt i Skandinavien er den minimalistiske indretningsstil elsket, og man ser derfor også smukke eksemplarer på denne stil i indretnings- og boligmagasiner. 

Hvis du gerne vil blive endnu bedre til at indrette minimalistisk, så kan du læse med i denne artikel. 

Farver på væggen

Skab ro i rummene med farver på væggen

Minimalisme handler først og fremmest om at skabe ro og behagelige omgivelser. Det er utroligt dejligt at komme hjem til hjem, hvor der er en dejlig og rolig atmosfære, og hvor man dermed med det samme, føler sig godt tilpas. 

Du kan blandt andet skabe ro i dit hjem med nogle gode og behagelige farver på væggene. Dette kan blandt andet være en flot blågrå farve, som båder skaber et rolig og stilet udtryk. Dette er en farve, som går til de fleste møbler, og den vil derfor også passe godt ind i de fleste hjem. Det giver derudover også et utroligt flot og minimalistisk udtryk, hvis du kun maler den ene væg. Dette er med til at indramme rummet og dermed bryde de ellers ofte hvide vægge. 

Indret med kvalitetsmøbler og rene linjer

Da den minimalistiske indretningsstil ofte er karakteriseret med skandinavisk design, så giver det også god mening at indrette med nogle lækre kvalitetsmøbler. Det er tydeligt at se, når man har møbler i god kvalitet, og dette er derfor også med til at skabe et stilet og ensartet udtryk i jeres hjem. 

En af de meget populære trends inden for den minimalistiske indretningsstil er f.eks. det populære plankebord. Plankeborde er utroligt smukke, og de har ofte nogle flotte rene linjer i træet, som kan være med til at skabe ro i rummet. Derudover er træfarven bare utrolig behagelig, og disse borde vil derfor sætte prikken over i’et på en flot indretning. 

Ha’ ikke for mange møbler

Når man indretter, vil man ofte gerne have en masse personlige ting med ind i indretningen, men nogle gange kan man simpelthen også få for mange ting. Derfor handler den minimalistiske indretningsstil også om at indrette med få møbler, og dermed lade de få møbler stå med hele fokusset. Men man vil som familie altid have en masse ting, og derudover giver det også mening at tænke i funktionel og flot opbevaring, så man dermed kan gemme nogle af sine væk og stadig opretholde et minimalistisk udtryk. 

Specielle møbler

Specielle lamper

Minimalisme er ikke lig med, at man ikke må have nogle specielle og ekstravagante ting, det er mere et udtryk for, at man ikke skal have for meget og ikke overfylde sine rum. Nogle specielle fund som f.eks. en sej lampe, der nærmest ligner en skulptur, vil derfor også passe perfekt ind i denne indretningsstil, og den vil være med til at give noget ekstra kant og personlighed. 

Når I indretter, skal I derfor holde fast i alle jeres yndlingsting, og skabe jeres rum rundt om dem. På denne måde får I en minimalistisk stil, der samtidigt er personlig og fuld af charme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *